Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Види ортопедичних матраців

Правильно підібраний матрац - запорука здорового сну і чудового настрою вранці. Багато приділяють мало уваги підбору матраца, можливо, губляться при вигляді різноманітного вибору, і беруть майже навмання будь-який недорогий ортопедичний матрац. Вже довгий час явна більшість віддає перевагу ортопедичним матрацам, які приймають правильну анатомічну форму відповідно до особливостям будови вашого тіла.

За типом матраци класифікуються наступним чином:

1. Пружинні з блоками «Боннель»

Вони давно зарекомендували себе на ринку, і мають дуже доступну ціну. Міцні і довговічні. Але їхній недолік полягає в тому, що при тиску продавлюються не тільки пружини, на яких сконцентрована вся вага, але і ті, що поруч. Таким чином виходить "ефект гамака", що не є корисним для хребта. Матраци з пружинними блоками "Боннель" в більшості випадків вживають в недорогих готелях.

2. З незалежним пружинним блоком

Кращий різновид ортопедичних матраців. За рахунок того, що пружини не з'єднані одина з одною, і кожна знаходиться в своєму чохлі, прогинається лише та частина поверхні, на яку є тиск. Переваги таких матраців полягає в тому, що хребет зберігає правильну форму в положенні лежачи, це благотворно впливає на роботу всього організму.

3. Безпружинні

спальни спальни

Наповнювачем таких матраців служать не пружини, а різної жорсткості листи матеріалів одного або декількох (комбіновані матраци). Наповнювачів для безпружинних матраців безліч: поролон, меморіформ, техногель, кокосовий наповнювач, сезаль, латекс і багато інших.

За жорсткістю розрізняють наступні види матраців:

  • М'які. Такі матраци підходять для людей, з повністю сформованим скелетом і вагою приблизно до 60 кг.
  • Середні. Найпоширеніший вид матраців. Для людей з вагою від 60 до 90 кг.
  • Жорсткі. Рекомендовані як людям з великою вагою, так і дітям. У молодшому віці кістковий скелет знаходиться в процесі формування і тому для сну сприятлива жорстка поверхня.

Ортопедичний матрац купити справа нескладна, але відповідальна, тому що від того, який ви матрац вибере, буде прямо залежати ваш стан і настрій.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: